HisStory for kids!

 

HisStory is een inspirerend en educatief behang speciaal ontworpen voor kinderen.

Het is gemaakt om mooie beelden uit de Nederlandse kunstgeschiedenis simpel, verbeeldend en spelenderwijs dichtbij het kind te brengen. De simpele lijntekeningen en kleuren zijn gebaseerd op de werken van Vincent van Gogh. Ontwerp nu zelf je muur door het patroon naar eigen idee door te plakken!

HisStory is een duurzaam product omdat het geen milieu-, of gezondheidsbelastende substanties bevat en het is herbruikbaar.

Het materiaal is bijzonder geschikt voor kinderen omdat het sterk en afwasbaar is.

Het behang kan opnieuw gebruikt worden. Met de juiste materialen opgeplakt is het behang re-usable. Zo kun je telkens een nieuwe verhaal vertellen. Handig voor als je je kamer opnieuw inricht.HisStory is een product van Stijlkamer 4                www.stijlkamer4.nl                      020 - 341 50 20

   

In onze webshop zijn alle 21 dessins van deze HisStory collectie direct te bestellen. Begin direct met het ontwerpen van je eigen verhaal. Klik hieronder om direct door te gaan naar onze webshop.

HisStory for kids bestaat uit een ruim assortiment van 21 kleurencombinaties. Omdat de collectie  bedoeld is voor ALLE kleintjes is er volop keuze uit kleuren die zowel voor meisjes als jongens leuk zijn.

Wilt u meer weten over HisStory of heeft u een vraag over uw interieur? Klik dan hier om direct contact op te nemen.

Wilt u een impressie van ons werk zien. Neem dan hier een kijkje in onze fotoalbums.